Kapitel 18A: Irene kommer hjem

(af Skumfod)

Det var utroligt, så hurtigt det hele kom til, at virke som hverdag igen. Selvom der jo var forskelle, blandt andet fordi de unge par ofte sov hos hinanden speciel i weekenderne. Lottes far havde faktisk taget denne del overraskende flot, især i forhold til Susies far, som endeligt var kommet hjem, til hvad han troede var hans lille uskyldige datter. Susies mor havde også over for Susie måtte erkende, at det nok var noget, som hun burde have advaret sin mand om, men hun havde bare ikke ment, at det var et emne, der burde drøftes over en telefon.

På skift havde de fire kammerater besøgt Irene. I starten var det Lotte, Kim og Dennis der var på besøg hver for sig, og da lægerne måtte erkende, at det hele gik over al forventning, så fik Lotte og Kim lov til, at komme der sammen. Irene havde været indlagt i 2 uger før end hendes far gav lov til, at Susie måtte komme på besøg, og så var det endda kun sammen med Lotte de første par gange. Efter Irene havde været indlagt i 3 uger, prøvede de for første gang, at alle fire kom på besøg samtidig, men selv der var der ingen problemer, og efter at hun havde været indlagt i 4 uger, så mente både lægerne og hendes forældre, at det var på tide, at hun blev udskrevet. Dagen før end Irene skulle hjem, der fortalte hendes far, at hun faktisk i flere dage havde været uden medicin, hvilket ikke var noget, de havde regnet med nogen af dem.

Det var fredag, at Irene kom hjem, og de fire kammerater var inviteret over til aftensmad. Efter maden sad de på Irenes værelse, og det var helt uden tanke, at Lotte kyssede Kim, nogenlunde samtidigt med at Susie kyssede Dennis. Det var så her, at Irene højt udtalte, at hun vist hellere, måtte se at finde sig en kæreste. Irene var færdig af grin, for hendes venner havde mere end 10 bud, på hvem det skulle være. Hun måtte stoppe dem, for ellers var de fortsat hele aften. Hun erkendte, at selvom det var lidt kedeligt, ikke at have en at kysse med, så hastede det nu ikke så meget, og hun ville gerne finde den rigtige selv.

Da de gik hjem, var de helt oppe og kører over, hvor godt det hele var forløbet. Selvom det var lidt skævt, at Irene ikke havde en kæreste, så virkede hun oprigtigt glad på deres vegne.

Lotte sov hjemme hos Kim, hvor de havde huset for sig selv, indtil klokken tre om natten, hvor Kim’s forældre kom hjem fra en fest.

Lige inden hun faldt i søvn, der tænkte Lotte på, at det hele var fantastisk. På 5 uger, havde hele hendes verden forandret sig, men på trods af alt det der var sket, så var det hele endt godt. Efter det der var sket, så kunne Lotte ikke forestille sig, at der nogen sinde skulle være noget, som kunne bringe hende ud af balance igen. Hun kiggede smilede på Kim, som lå og sov ved siden af hende, og tænkte; “Det her er fantastisk – det her er min verden”.

Læs “Kapitel 19A: For sent” af Skumfod

© Skumfod

Print Friendly, PDF & Email