Kapitel 2A: Hytten

(af Skumfod)

“Er det hvad du kalder en hytte?”; Spurgte Jan i et tonefald, som ikke lagde skjul på overraskelsen, da de ankom til hytten. Casper grinnede; “ja, jeg sagde jo ikke noget om størrelsen, men selvom det nærmest er et stort hus, så er dette hytten”.

Casper huskede godt, hvor overrasket gutterne og ham selv var, den første gang Nicolai havde inviteret dem her op for over 5 år siden. Og det ville bare blive ved, for hytten virkede endnu større, når man kom ind i den. Så vidt Casper vidste, så havde der ikke været andre i hytten, siden de 6 mænd havde været der i påsken, men der kunne være andre, som havde lånt den af Nicolai, som Casper vidste ikke selv havde været der siden.

Casper havde ret. Overraskelsen strålede ud af af de 6 teenagere, da de kom ind i hytte, med alt deres baggage. De kom ind i i stort åbent køkken med en 1½ meter bred koge-ø. Det næste man kunne se, var stuen, som startede med et stort spisebord, hvor der var plads til 8 personer, men kunne forlængers,så der var plads til 16. så kom sofa arrangementet , hvor det var plads til 12 personer, men til Nicolai’s 30 års fødselsdag, der havde de siddet 14 uden de store problemer. Bag stuen lå der 2 store væreser med 4 køjepladser i hver værelse af den type, hvor de var klappet op ad væggen de sad på. På førstesalen var der et stort møbleret opholds-rum, samt 4 værelser med 2 senge i hvert rum. I kælderen to store arbejdsrum, med værksted, oliefyr og septiktank. Resten af kælderen var en kæmpe gildesal med bløde møbler, et billardbord og 2 dart skiver. Derudover var der 2 rimelige stor badeværelser med brusekabine og toilet, som lå i kælderen og på 1. sal.

Teenagerne brugte et pænt stykke tid på at gennemgå hele hytten, hvorefter de besluttede sig for at indtage de 2 værelse i stuen, som henholdsvis et pige- og et drenge værelse.

Da de havde anbragt deres baggage foreslog Casper, at de gik ud og så lidt på skoven, imens det stadigt var lyst nok. Han advarede dem imod skrænter, som både kunne være farlige, at falde ned af, men også kunne udgøre en fare, når man gik neden for dem på grund af nedfaldene klippe stykker. Han anbefalede dem at gå alene eller to og to, så de kunne få kørerturen ud af kroppen, og få inspireret forfatter genet. Casper så ikke om de fulgte hans råd, da han gik i gang med at lægge hans egen baggage i et af værelserne som lå over køkkenet. Da han var på plads i værelset, så gik han i gang med, at få styr på alle deres madvarer, så de var af vejen.

Casper var i gang med at trække stikdåser hen til spisebordet, så der var strøm muligheder til deres bærbare computere, da han hørte et skarpt kvinde skrig igennem den åbne køkkendør.

Læs “Kapitel 3A: Skriget” af Skumfod
eller
Læs “Kapitel 3B: Fælden” af Skumfod

© Skumfod

Print Friendly, PDF & Email