Kapitel 13A: Maven

(af Skumfod)

Lotte har altid haft et rimeligt godt forhold til sin krop. Selvom hun i flere år har været en lille smule buttet. Det var bare ikke noget, som Lotte gik op i. Lotte havde det lidt på samme måde, når det gjaldt bad efter gymnastik, hvor hun ofte havde oplevet jævnaldrende forsøge, at undgå det obligatoriske bad. Lotte havde flere gange oplevet, at det ikke nødvendigvis var det kraftige eller de tyndeste piger, som var de værste, men derimod ofte de slanke piger, som allerede gik meget op i både krop og bevægelse. Lotte havde aldrig forstået, hvorfor det generede dem at bade med andre, når deres kroppe så naturlige og flotte ud. Lotte var dog ikke en af de piger, som oplevede misundelse over hendes krop, og hun var heller ikke så buttet, at dette gav hende en ekstra uønsket opmærksomhed.

Men denne tirsdag var det en smule anderledes. På grund af foredraget på seminariet, havde Lotte ikke deltaget i gymnastik i sidste uge. Det var flere uger siden, at hun var gået i selvsving, over sin tykke mave i det selvsamme baderum. Selvom hun kun var 13 uger henne, så var hendes mave virkeligt kommet til at se gravid ud. Når man så den bare mave, så kunne man ikke længere forveksle den med en normal buttet mave, for den havde tydeligt den specielle runde form, som en graviditet ofte føre med sig.

“Må vi røre ved den”; spurgte Irene forsigtigt. Lotte smilede svagt; “Ja, det er okay”. Lotte havde lidt forventet, at dette betød, at udover Irene, så ville Susie og Annabella også mærke på hendes mave. Hun havde slet ikke forestillet sig, at resten af pigerne fra 8B og 8 C også ville røre ved hendes mave. Lotte havde fuld forståelse for, at hun gik igennem en udvikling, hvor ingen af de andre, havde nogen personlige referencer til, men hun følte alligevel, at det var lidt for meget, at alle pigerne skulle beføle hendes mave. Irene lagde mærke til, at Lottes normale smil langsomt forsvandt, og at hun begyndte, at se generet ud over den enorme opmærksomhed; “Det må du undskylde Lotte, det er jo så nyt for os alle sammen.

Lottes smil kom tilbage; “Det er helt i orden, jeg er bare ikke vant til, at så mange rager på min krop”. Flere af pigerne trak sig væk, og overraskelsen over Lottes ord stod malet i deres ansigter; Det var altså ikke…” og “Vi ville ikke…”.Lotte var færdig af grin over deres reaktion; “Okay, det kom vist lidt forkert ud, det var bare ikke en opmærksomhed, som jeg er vant til. Ingen af pigerne havde hørt, at fru Mikkelsen var kommet ud i omklædnings rummet; “Sig mig lige, skal I ikke se, at komme i bad før end i skal til time igen.

Da de kom tilbage til klassen, satte Lotte sig på sin stol, da hun trængte til at side lidt ned. Kim kom hen til hende bagfra. Han holdt kærligt om hende, imens hans hænder blidt kærtegnede hendes mave. Lotte gjorde sit bedste for både at lyde sur, men også se sur ud; “Skal du nu også rage på mig”. Kim trådte overrasket et skridt tilbage. Alle pigerne grinede, og især “De fantastiske fire” synes det hele var hysterisk morsomt. Da Lotte havde fortalt, hvad der var foregået i omklædningsrummet, så Kim stadig lidt såret ud. Dennis var til gengæld klar på en rap bemærkning; “Piger, min mave er også blevet lidt større”. Længere kom han ikke, da Susie hårdt stødte sin albue ind i hans brystkasse, og sendte ham et blik, der tydeligt viste, at denne gang var han gået for vidt.

Læs “Kapitel 14A: Ottende får en besked” af Skumfod

© Skumfod

Print Friendly, PDF & Email