Kapitel 14A: Albertes morgen kaffe

(af Skumfod)

Alberte stod med sin morgen kaffe og studerede sin svigerinde. I nat havde Lotte husket, at tage natkjole på, men det var ikke beroligende på Alberte. Lotte sov igen uden dyne på, og i dag havde hun den slet ikke på. Da Johnny ikke var hjemme, så var det ikke et problem lige nu, og derfor gav Alberte ikke Lotte dynen på. Alberte havde selv været en smuk pige, lige så længe at hun kunne huske, og siden hun i 7 klasse blev bevidst om både sin krop og drenge, der havde hun haft en evne, til at sørge for, at hendes udseende kunne fange blikket både fra mænd og kvinder, og hun havde altid nydt den misundelse, som hun tiltrak sig fra andre piger og kvinder. Når hun nu så på den unge smukke pige, som sov i hendes stue, så følte selv hvorledes det var, for selv om hun elskede både sin lillebror og Lotte meget højt, så blev hun ramt af et kraftigt anfald af jalousi. Her lå en kun 15 årig pige, og selvom hun sov, så var hun så smuk og sexet, at Alberte blev helt misundelig. Alberte rystede på hovedet af sig selv, dette var fuldstændigt grotesk, hun var en ung kvinde på 22 år, som altid tiltrak sig opmærksomheden fra mænd i alle aldre, og så var hun misundelig på en smuk ung pige på 15 år, hvis skønhed hun selv havde bragt frem, selv valget af lingeri havde hun selv hjulpet med. Næste problem var Johnny, som elskede hende over alt på jorden, hvordan sørgede hun for, at han ikke fik set Lotte i denne form for påklædning, for det var ikke et syn, som hun ønskede, at han skulle opleve, der var jo grænser. Det gik op for hende, at der var en helt anden problemstilling, som hun ikke tidligere havde været opmærksom på, men som i går aftes og endnu mere lige nu trængte sig på. Alberte rystede på hovedet af sig selv, for det her var jo direkte åndssvagt, men faktum var, at hun selv var seksuelt tiltrukket af denne 15 årige skønhed. Alberte havde aldrig før følt sig seksuelt tiltrukket af en fra sit eget køn, og nu var hun tiltrukket af et barn, og endda af hendes lillebrors kæreste, dette her kunne ikke være mere forkert, og det var et problem, som skulle løses så hurtigt som muligt.

Alberte havde været så langt væk, at hun ikke registrerede noget andet omkring hende. Hun havde ikke hørt, at døren var gået op, og heller ikke at der havde været fodtrin hen over gulvet. Det var først da Johnny puttede sine hænder omkring hendes talje, og kyssede hende på halsen hun opdagede ham. Det gav en rystelse igennem hele hendes krop, både af chok og overraskelse, men også fordi den seksuelle frustration, der var opbygget i hendes krop, nu blev udløst i en lille orgasme. Johnny kiggede smilende på på hende, “undskyld det var ikke min mening, at overraske dig. Alberte sagde ikke noget, for lige nu var hun bange for hvor meget han havde mærket, og hendes fornuft fortalte hende, at tiltrækningen til svigerinde var forkert på alle tænkelige måder. Johnny kiggede op og ned af Lotte; “Du ved det godt, ikk'”? Alberte var i tvivl om, hvad det var han mente, at hun burde vide. Han drejede hovedet, og kigge smilede på hende; “hun er et barn, og ikke en af dine jævnaldrene veninder”. Alberte følte sig lettet, men det gik samtidigt op for hende, at de nok ikke burde have den samtale, her hvor de unge mennesker lå og sov, så hun gav ham et smil, og trak ham med i køkkenet.

Alberte kiggede med et frækt smil til ham, da de stod i køkkenet; “Så det havde slet ingen indvirkning på dig, at hun lå, som hun gjorde”? Johnny grinede; “Jeg er jo hverken blind eller idiot, hun er jo en smuk pige, men hun er et barn, og selvom du har forandret hende til en seksuel tiltrækkede skønhed, så er hun stadigt kun et barn, og bortset fra det, så når hun stadig ikke op i nærheden af dig, og selvom jeg godt kan se, at du ind imellem er misundeligt på hende, så har du slet ingen grund til at være det”. Alberte smilede til ham, men hun var overrasket over, hvor meget han havde bemærket, så lige nu var hun bange for, at han også havde registreret resten af hendes følelser. Hun valgte, at foretage et emneskift; “hvad laver du forresten hjemme”? “Vore server opdatering gik galt, så vi har brugt hele natten på, at få hele virksomhedens IT-system til at kører igen”; han grinede igen; “så jeg kommer faktisk direkte fra arbejde”.

“Hvad er der ellers sket her”; spurgte han smilende. Alberte gav ham et referat af gårsdagens hændelser, men valgte ikke at nævne, noget om hvad der var foregået, efter at de var kommet hjem fra besøget hos Susie. Johnny kiggede på hende med blide øjne; “det var det dejligt at hører, jeg havde så ondt af Susie, da Lotte fortalte os historien forleden”. Alberte nikkede og trykkede sig ind til ham; “Jeg har faktisk savnet dig”; hun lagde sit hoved på hans skulder, og hviskede blidt i hans øre; “og jeg kan da afspadsere et par timer her i formiddag, hvis du har lyst”. Johnny var i egentligt træt, da han ikke havde sovet i et døgn, men dette tilbud havde han ikke lyst til at afslå, og så kunne han jo sove bagefter.

En times tid efter var Alberte igen, igang med at drikke morgen kaffe. Det behov, som var bygget op i hendes krop i løbet af de sidste 10 timer, var blevet udløst, og det var sket meget hurtigere end hun havde ønsket det, men hun mente ikke, at Johnny havde opdaget det. Hun skrev 3 sedler, som alle indeholdt teksten; “Johnny er hjemme, han sover, så vær stille”. Meningen med teksten var, at Kim og Lotte skulle passe på, hvad de foretog sig og i hvilken påklædning, men det var skrevet på en måde, hvor hun mente, at Johnny ville opfatte det anderledes, hvis han nu skulle læse dem først”.

Hun lod den ene seddel blive liggende på køkkenbordet, den anden lagde hun på spisebordet i stuen, og den tredie lagde hun imellem Kim og Lotte. Hun kiggede på Lotte, som stadigt lå uden dyne på. Alberte smilede, ikke nok med at hun ikke længerer, fik de samme følelser i hele kroppen, som hun havde gjort tidligere, men lige som Johnny så hun nu et barn på 15 år, hun så stadigt utroligt sexet ud, men det var et barn, og det gik op for Alberte, at det ville være den måde, at hun ville se hende de næste mange år. Lotte var et barn. Alberte var nu klar over, at hendes tiltrækning ikke havde haft noget med Lotte at gøre, men at hendes egne fortællinger om sex, havde skab et behov, som nu var udløst. Alberte besluttede, at det var sidste gang, at hun begik den fejl, så det med dyb sex snak, havde nået sin afslutning, og ville aldrig ske igen. Alberte tog sin jakke og håndtaske, det var på tide, at komme på arbejde.

Læs “Kapitel 15A: Klassens klovn” af Skumfod

© Skumfod

Print Friendly, PDF & Email