Lottes verden indtil nu

Lotte er en 15 årig pige, som kommer fra en familie, der bor i den mere velhavende del af byen. Hun bor sammen med begge forældre.

Lotte er kæreste med Kim, som også kommer fra den mere velhavende del af byen. Lotte og Kim faldt for hinanden, efter at en dum udtagelse fra Kim, var skyld i en frygtelig omgang digital mobning, som kunne tage modet fra de fleste. De har været sammen i omkring 2 måneder.

Lillian er Lottes mor.

Erland er Lottes far.

Kim’s forældre er også stadig sammen.

Alberte er Kim’s 22 årige søster, der sammen med kæresten Johnny venter sig.

Charlotte er Johnnys søster, som et år yngre end Johnny.

Lotte og Kim har stadigt alle deres bedsteforældre, men Lotte mormor og morfar er skilt.

Irene er Lottes bedste veninde igennem mange år. Irene har alvorlige psykiske problemer, som betyder, at hun er afhængig af den rette medicin, for ellers bliver hun ramt af mindreværks komplekser, som hun ikke kan styre. Irenes mor har haft det svært med de ting, som hendes datter går igennem, og derfor er det Irenes velhavende far Olav, der trækker det store slæb i denne svære tid for familien.

Susie er en stille genert og sart pige, som er veninde med Lotte og Irene. Susies forældre er stadig sammen, men Susies far arbejder ude i store dele af året.

Dennis er klassens klovn. Dennis er personen, der kommer med de komiske indslag, når det er tiltrængt. Men Dennis er også en dreng, som kan være både skarpsindig og seriøs, når det er påkrævet. Dennis har fem søskende, og er kæreste med Susie.

Annabella er klassens nye pige. Hun bor nu hos sin mor og stedfar, efter at hun i 7 år har boet hos sin far. Men da hendes far er blevet alvorligt syg, så har han besluttet, at det var bedre for Annabella, at hun bor hos sin mor. Annabella er blevet veninde med Lotte, Susie og Irene, og på den baggrund, har de besluttet sig for, at kalde sig “de fantastiske fire”.

Lotte, Susie, Irene, Annabella, Kim og Dennis går alle sammen i 8B på den samme skole.

Hr. Klemmesen er skolen ældre skoleinspektør.

Fru Antonsen er en ældre enlig lærerinde, som både er dansk og klasselærer for 8B.

Søren Lassen er en ung lærer, som er matematik lærer for 8B.

På skolens kontor sidder den ældre fru Waldberg og den unge frøken Jensen.

Det sidste der er sket for Lotte og Kim, er at de ikke bare har fundet ud af, at de skal være forældre, men at Lotte venter sig med tvillinger.

Da Lotte og Kim skulle beslutte om de ville være unge forældre, der mødte de to af Charlottes veninder, som begge to vidste, hvordan det var at blive ung mor. Christine er mor til den 6 årige søn Christian, og Lise som er mor til fire årige datter Yasmin. Yasmin har taget Lotte til sig, som sin nye bedste ven.